Meldpunt Schuldhulpverlening Almere

Melding Maken

Je kunt een probleem melden dat te maken heeft met schuldhulpverlening. Vooral als je zelf direct betrokken bent bij de situatie.

het Ombudsteam RoodGroen leert graag van jouw ervaringen, en met jouw ervaringen kunnen we hopelijk de schuldhulpverlening helpen verbeteren.

Als je vanwege schulden of schuldhulpverlening nu in problemen zit, en je hebt het idee dat je niet voldoende geholpen wordt, of je weet niet waar je terecht kunt, dan kunnen we je met het Ombudsteam RoodGroen wellicht een stap verder op weg helpen.

Een melding over schuldhulpverlening is heel persoonlijk. Wij gaan heel zorgvuldig om met uw melding. Daarom vragen we u om eerst telefonisch of per email met ons contact te zoeken. In een persoonlijke afstemming kunnen we vervolgens jouw melding opnemen. 

Je krijgt een afschrift van de melding na afloop toegestuurd, en je kunt daarop uiteraard reageren om de melding te verbeteren. En ook om hulp te vragen als je daaraan behoefte hebt.

Je kunt ons bereiken

via het telefoonnummer van Ombudsteam RoodGroen: 06-25083718

via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.